Slotdebat en Uitslagenavond

Gepubliceerd op 19 maart 2019

Slotdebat Deventer Schouwburg  19 maart – vanaf 19.30

Het slotdebat wordt door RTV Oost gepresenteerd en live uitgezonden. Tijdens de uitzending kan je als publiek nog invloed uitoefenen op de onderwerpen en welke politici het beste debatteren.

Het programma voor de avond:

  • 19.30 uur: zaal open voor publiek
  • 20.00 - 21.30 uur:  live uitzending op RTV Oost
    De avond wordt geopend door André Manuel. Er zijn 7 inhoudelijke debatten. De avond wordt afgesloten door Andries Heidema.
  • 21.30 uur: borrel

Het adres van de Deventer Schouwburg is Leeuwenbrug 2, 7411 TJ Deventer. De schouwburg ligt ongeveer 250 meter van het treinstation Deventer. Informatie over parkeren in de buurt, vind je op https://deventerschouwburg.nl/ov-routebeschrijving-parkeren

Uitslagenavond 20 maart – vanaf 20.00 uur

Op de avond van de verkiezingen is traditiegetrouw de uitslagenavond te volgen in het Provinciehuis. Uiteraard is iedereen die betrokken is geweest bij deze verkiezingen in Overijssel hierbij van harte welkom. We wachten gezamenlijk met de politieke partijen in spanning af tot de uitslagen binnen druppelen. Moderator Boudewijn Koops praat de avond aan elkaar en er is muziek van DJ Paul van ’t Veer. De start van de avond is om 20.00 uur. De stembussen sluiten om 21.00 uur. We verwachten dat de eerste voorlopige uitslagen vanaf 22.00 uur bekend worden.